Canelons de Mero i Tàperes
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 800 grams de mero.
- 10 tomàquets.
- 1 potet de tàperes.
- 200 grams d'olives verdes sense os.
- 30 grams de farina.
- 50 grams de mantega.
- Una mica de sucre.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Prepara una salsa espessa amb la mantega, la farina i els tomàquets.
Passa-ho pel passapurè.
Posa en una cassola i afegeix el mero sense espines i tallat a daus, les tàperes, les olives picades, sucre, sal i pebre al gust.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix, escampa-hi formatge i gratina al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1540 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.