Canelons d'espinacs i Ous durs
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 1 quilo i ½ d'espinacs
- 3 ous durs
- 100 grams de formatge Gruyère ratllat
- 80 grams de mantega
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Bull i escorre els espinacs i tritura juntament amb els ous durs.
Ofega els espinacs amb la mantega i deixa refredar.
Afegeix el formatge gruyère i salpebra al gust.
Farceix els canelons, cobreix amb la salsa de tomàquet, espolsa amb formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1011 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.