Pastis de Porro i Cansalada
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Greix per greixar la forma
- Una massa de pastís rodona
Farcit pel pastis:
- 100 grams de cansalada tallada a cubs
- 200 grams de porro, tallat en tires fines
- 300 g de Gruyère recent ratllat amb el ratllador gruixut pel Rösti
- 2 ous batuts
- 2,5 dl de llet
- 1,8 dl Salsa h alb ram (Mitja nata líquida és hochpasteurisiert o disponible com crema UHT. 100 g de mitja nata líquida conté almenys 15 grams de greix.
- Pebre, nou moscada i pebre
8 racions
Elaboració
Col.loca la massa en la forma ben greixada
Punxa la massa del pastis amb una forquilla
Farcit pel pastis:
Fregeix la cansalada en una paella sense greix, afegeix el porro i sofregeix durant 2 minuts.
Afegeix a la barreja del resta de ingredients, la cansalada y el porros
Col•loca el farcit sobre el pastis y enforna a la meitat inferior del forn preescalfat a 200 graus durant 30-40 minuts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
999 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.