Canelons Tendres

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 400 grams de formatge ricotta picat.
  • 50 grams de formatge gorgonzola tendre.
  • 60 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 50 grams de pernil cuit picat.
  • 2 ous.
  • 8 cullerades de tomàquet concentrat.
  • 1 culleradeta d'alfàbrega.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Bat els ous i afegeix el tomàquet.
Barreja amb el formatge parmesà, el pernil, el formatge gorgonzola, el formatge ricotta i l'alfàbrega.
Condimenta amb sal i pebre.
Omple els canelons i cobreix amb salsa de tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

983 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: