Canelons de Mató i Vedella
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 250 grams de vedella rostida i triturada.
- 150 grams de pernil cuit.
- 125 grams de mató.
- 25 grams de mantega.
- 25 grams de formatge parmesà.
- 1 ou cru.
- Julivert picat.
- Nou moscada.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
En una cassola amb mantega posa primer la vedella, després el pernil i el julivert, i després l'ou batut, barreja el conjunt enèrgicament.
A continuació, incorpora la sal, el pebre, la nou moscada i els formatges. (Mato i parmesà).
Omple els canelons i cobreix amb salsa de xampinyons.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1153 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.