Canelons del Dilluns
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 200 grams de carn de vedella rostida i picada.
- 6 fetges del pollastre fregits i picats.
- 150 grams de pollastre rostit i picat.
- 4 cullerades de concentrat de tomàquet.
- 1 ceba picada.
- 2 rovells d'ou.
- ½ litre de llet.
- 40 grams de farina.
- 50 grams de mantega.
- Nou moscada.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Dora la ceba en una cassola amb mantega i torra la farina.
Després aboca la llet i remou enèrgicament.
Després incorpora la carn, ben picades, i l'extracte de tomàquet, la sal, el pebre i la nou moscada.
Al final afegeix els rovells d'ou, omple els canelons i cobreix amb salsa beixamel.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1187 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.