Pomes en pijama
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pomes àcides, com ara Boskop
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 placa rectangular de pasta de full a 320 g
- 1 xic d'aigua per enganxar les puntes
- 1 rovell d'ou
Per al farciment:
- 50 grams d'ametlles mòltes pelades
- 1 cullerada de crema agra
- 1 cullerada de sucre
- ½ llimona orgànica
4 racions
Elaboració
Per al farciment barreja les ametlles, la crema agra i el sucre.
Afegeix el suc i la pela de llimona ben fina.
Pela les pomes, i elimina el cor i les llavors.
Pinzella les pomes amb de suc de llimona.
Prees calfa el forn a 200 graus.
Talla el quadrat de pasta de full a quarts.
Reparteix el farciment en les pomes.
Col·loca les pomes en el centre dels quadrats de massa.
Pinzella les vores amb una mica d'aigua.
Enganxa els triangles dels quadrats de pasta i es tanquen.
Pinta la massa amb el rovell d'ou.
Cou al centre del forn durant uns 20 minuts o fins que tinguin un color daurat.
Retira i serveixi tebi.
En lloc d'utilitzar ametlles es pot fer amb avellanes.
Per al farciment es poden afegir 1 cullerada de panses.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
711 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.