Pomes en pijama

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pomes àcides, com ara Boskop
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 1 placa rectangular de pasta de full a 320 g
  • 1 xic d'aigua per enganxar les puntes
  • 1 rovell d'ou

Per al farciment:

  • 50 grams d'ametlles mòltes pelades
  • 1 cullerada de crema agra
  • 1 cullerada de sucre
  • ½ llimona orgànica

4 racions

Elaboració

Per al farciment barreja les ametlles, la crema agra i el sucre.
Afegeix el suc i la pela de llimona ben fina.
Pela les pomes, i elimina el cor i les llavors.
Pinzella les pomes amb de suc de llimona.
Prees calfa el forn a 200 graus.
Talla el quadrat de pasta de full a quarts.
Reparteix el farciment en les pomes.
Col·loca les pomes en el centre dels quadrats de massa.
Pinzella les vores amb una mica d'aigua.
Enganxa els triangles dels quadrats de pasta i es tanquen.
Pinta la massa amb el rovell d'ou.
Cou al centre del forn durant uns 20 minuts o fins que tinguin un color daurat.
Retira i serveixi tebi.
En lloc d'utilitzar ametlles es pot fer amb avellanes.
Per al farciment es poden afegir 1 cullerada de panses.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: