Patates Farcides a l’estil Suïs
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 patates mitjanes (preferiblement que no siguin farinoses),
- Sal,
- 450 g de formatge Gruyère, Raclette o un altre formatge,
- Pebre negre acabat de moldre,
- 16 llesques de cansalada (bacon),
- 16 petites fulles de llorer fresques (es poden ometre),
- Mantega pel motlle,
- 225 ml de brou
4 racions
Elaboració
Cou les patates sense pelar en aigua amb sal.
Talla un quart del costat superior de les patates i separa per fer de tapadora.
Buida amb un instrument apropiat, deixant una vora d'uns 5 mm.
Talla el formatge a daus i col•loca cubs de formatge en cada patata
Posa una fulla de llorer a cada patata, col•loca la tapadora reservada i embolica amb 1 tall de cansalada.
Col•loca la les patates així preparades en una font de forn greixada amb mantega, assaona amb sal, pebre, i aboca el brou.
Cou al forn escalfat a 200 graus durant uns 15 a 20 minuts i serveix de seguida perquè el formatge fos no endureixi.
Es pot fer també amb patates grosses
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2087 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.