Ragú a la Bolonyesa
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 g de bou, picat
- 100 g de vedella picada
- 50 g de porc o salsitxa picada
- ½ pastanaga
- ½ ceba
- 1 branqueta d'api
- 2 dl d'oli d'oliva
- 1 dl de vi blanc
- 200 g de tomàquets pelats
- Brou
- Pebre
- Llorer i ginebre al gust.
4 racions
Elaboració
Talla ben petit i fregeix la pastanaga, la ceba i l'api.
Afegeix la carn, segeix fregin i deglaze amb vi.
Afegeix el tomàquet i assaona al gust.
Cuina de 4-6 hores a foc molt lent.
Afegeix a poc a poc el brou si cal.
Serveix amb spaghetti, macarrons, tallarines, etc i formatge parmesà.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1670 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.