Rostit de Porc a l'estil Andalús

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g coll de porc
  • 1 cullerada de farina
  • 250 ml de brou de carn
  • El suc de 2 taronges
  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • 60 ml de Xeres fi
  • Pell de taronja
  • 1 cullerada de fulles seques de farigola
  • 1 cullerada de romaní sec
  • Pebre
  • Sal
  • 1 cullerada de mantega

4 racions

Elaboració

Renta la carn, asseca amb paper de cuina i salpebra al gust
Barreja el romaní, la farigola i la ratlladura de taronja, amb 2 cl de xerès i 2 cullerades d'oli d'oliva. Marina amb aquesta marinada la carn, cobreix amb paper transparent i deixa durant la nit a la nevera.
Prees calfa el forn a 180 graus.
Escalfa la resta de l'oli d'oliva en una safata de forn i daura la carn per tot el voltant.
Aboca el suc d'una taronja i el xerès restant i enforna durant 60 minuts a 180 graus.
Ruixa de tant en tant amb el suc de cocció i el brou.
Pasta la cullerada de farina amb la mantega.
Cuina la salsa amb el suc de taronja restant, i espesseix amb la barreja de farina-mantega.
Assaona al gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: