Rostit de Porc a l'estil Andalús
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g coll de porc
- 1 cullerada de farina
- 250 ml de brou de carn
- El suc de 2 taronges
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 60 ml de Xeres fi
- Pell de taronja
- 1 cullerada de fulles seques de farigola
- 1 cullerada de romaní sec
- Pebre
- Sal
- 1 cullerada de mantega
4 racions
Elaboració
Renta la carn, asseca amb paper de cuina i salpebra al gust
Barreja el romaní, la farigola i la ratlladura de taronja, amb 2 cl de xerès i 2 cullerades d'oli d'oliva. Marina amb aquesta marinada la carn, cobreix amb paper transparent i deixa durant la nit a la nevera.
Prees calfa el forn a 180 graus.
Escalfa la resta de l'oli d'oliva en una safata de forn i daura la carn per tot el voltant.
Aboca el suc d'una taronja i el xerès restant i enforna durant 60 minuts a 180 graus.
Ruixa de tant en tant amb el suc de cocció i el brou.
Pasta la cullerada de farina amb la mantega.
Cuina la salsa amb el suc de taronja restant, i espesseix amb la barreja de farina-mantega.
Assaona al gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1564 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.