Col Blanca cuita al Forn
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 col blanca
- 500 g de carn picada, meitat-meitat
- 1 ceba mitjana
- 3 cullerades de pa ratllat
- 1 ou
- Una mica de sal,
- Pebre,
- Pebre vermell,
- Comí
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 500 ml d'aigua o brou
6 racions
Elaboració
Talla la col a tires fines i col•loca una capa en una safata gran per anar al forn.
Barreja la carn picada amb la ceba, l’ou, el pa ratllat, l’oli, la sal, el pebre i el pebre vermell i distribueix pel damunt de la col.
D'altra banda reparteix la resta de col sobre la carn picada, assaona amb el pebre i les llavors de comí i aboca aproximadament mig litre d'aigua o brou.
Enforna en el forn prees calfat a 175 graus i cou durant una hora i mitja.
Serveix amb patates saltejades amb romaní.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.