Sopa de Patata i Llet
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba, finament picada
- Mantega per cuinar
- 600 g de patates farinoses, pelades i tallades a trossos
- 2 cullerades de fulles d'orenga
- 2,5 dl de brou vegetal ben assaonat
- 7,5 dl de llet
- Sal i pebre
- Marduix i formatge tallat en rínxols per adornar
4 racions
Elaboració
Sofregir la ceba amb la mantega.
Afegeix les patates i el marduix.
Aboca el brou i la llet i cuina de 20 a 25 minuts fins que estiguin toves.
Tritura fins a obtenir un puré ben fi i assaona al gust.
Aboca la sopa en bols calents, guarneix i serveix ben calents.
Es pot servir acompanyada de pa cruixent i salsitxes calentes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1030 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.