Sopa de Patata i Llet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba, finament picada
  • Mantega per cuinar
  • 600 g de patates farinoses, pelades i tallades a trossos
  • 2 cullerades de fulles d'orenga
  • 2,5 dl de brou vegetal ben assaonat
  • 7,5 dl de llet
  • Sal i pebre
  • Marduix i formatge tallat en rínxols per adornar

4 racions

Elaboració

Sofregir la ceba amb la mantega.
Afegeix les patates i el marduix.
Aboca el brou i la llet i cuina de 20 a 25 minuts fins que estiguin toves.
Tritura fins a obtenir un puré ben fi i assaona al gust.
Aboca la sopa en bols calents, guarneix i serveix ben calents.
Es pot servir acompanyada de pa cruixent i salsitxes calentes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1030 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Benvolguts amics y amigues del Fòrum:
Obro la paradeta de retorn de les vacances que he passat a Màlaga, he tingut molt bon tems, ara tornem a la feina perquè aneu coneguin receptes de Suïssa
Amb una forta abraçada pet tothom. Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, benvingut siguis de nou, a casa ( a receptes.cat). Rep una forta abraçada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: