Patates amb Cigrons i Espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de cigrons
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 600 g de patates
- 500 g d'espinacs frescos
- ½ dl d'oli d'oliva
- 1,5 dl Brou
- 500 g de tomàquets xerri
- 1 manat de julivert
- Pebre de Caiena
- Coriandre mòlt
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Remulla els cigrons, en aigua, durant la nit.
L'endemà cuina els cigrons coberts i a foc suau durant 90 minuts (en l'olla de pressió 30 minuts).
Sofregeix breument la ceba i els alls finament picats en oli calent, afegeix les patates pelades i tallades a quarts junt amb els cigrons i cou durant 3 o 4 minuts, desglaça amb el brou i porta a ebullició, tapa i cuina a foc lent fins que les patates estiguin tendres, necessitaràs uns 20 minuts
Neteja els espinacs.
Afegeix els espinacs i els tomàquets, cuina a foc lent fins que els espinacs s'hagin ensorrat.
Pica el julivert ben fi.
Assaona amb el pebre de caiena, el coriandre, la sal i el pebre.
Escampa julivert pel damunt i serveix.
En lloc d'espinacs frescos es poden utilitzar congelats. 500 g d'espinacs frescos correspon a 325 g de congelats. Un cop descongelats pots cuinar-los com si fossin frescos
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2271 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.