Col fermentada amb costelles de porc fumades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Swazilàndia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de costelles de porc fumades
  • 500 g de col fermentada cuita (xucrut)
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 1 dl de Crema
  • 2 cullerades de crema agra
  • 1 mica de pebre vermell.
  • 1 mica de comí
  • 100 g de cansalada tallada en glaçons
  • Mantega per greixar
  • 50 g de formatge ratllat
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Talla les costelles fumades en rodanxes gruixudes d’1 cm.
Barreja el puré de tomàquet, la crema i la crema agra, assaona amb el pebre vermell i el comí, mescla amb la cansalada a daus i la col (xucrut).
Preescalfa el forn a 180 graus.
Greixa una font amb la mantega.
Aboca la Xucrut i les costelles fumades en capes. Acaba amb costelles de porc fumades
Escampa el formatge per sobre.
Gratina al forn durant uns 20 minuts.
Escampa pebre pel damunt i serveix ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1136 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: