Col fermentada amb costelles de porc fumades
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Swazilàndia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de costelles de porc fumades
- 500 g de col fermentada cuita (xucrut)
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 1 dl de Crema
- 2 cullerades de crema agra
- 1 mica de pebre vermell.
- 1 mica de comí
- 100 g de cansalada tallada en glaçons
- Mantega per greixar
- 50 g de formatge ratllat
- Pebre
4 racions
Elaboració
Talla les costelles fumades en rodanxes gruixudes d’1 cm.
Barreja el puré de tomàquet, la crema i la crema agra, assaona amb el pebre vermell i el comí, mescla amb la cansalada a daus i la col (xucrut).
Preescalfa el forn a 180 graus.
Greixa una font amb la mantega.
Aboca la Xucrut i les costelles fumades en capes. Acaba amb costelles de porc fumades
Escampa el formatge per sobre.
Gratina al forn durant uns 20 minuts.
Escampa pebre pel damunt i serveix ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1136 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.