Gratinat de porro i poma

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de patates (farinosa)
  • 3 Pomes
  • 1 tija d’api
  • 100 g pernil serra
  • 150 g de Gouda (suau)
  • 1 gra d'all
  • 300 ml de llet
  • Una mica de sal i pebre molt al moment
  • 150 g crema fresca
  • 20 ml de concentrat de suc de pera

4 racions

Elaboració

Pela, renta i talla les patates.
Renta les pomes a quarts, treu el cor i talla les pomes a rodanxes.
Neteja, renta i talla el porro en anells.
Talla el pernil a tires.
Ratlla el formatge.
Pela i tritura l’all.
Bull la llet i l'all, assaona amb sal i pebre, afegeix les patates, tapa i cuina durant uns 15 minuts.
Afegeix la crema fresca i barreja bé.
Barreja les patates, les pomes, el pernil, el porro i la meitat del formatge i col·loca en una font per gratinar (a prop de 20 x 25 cm) o 4 motllos individuals.
Empolvora amb el formatge restant i enforna en el forn preescalfat a 180 graus, cuina durant uns 30 a 40 minuts.
Finalment ruixa amb el concentrat de suc de pera i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: