Cassola de bolets i carn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sal i pebre
- 150 g d’escalunyes
- 600 g de bolets
- 1 kg de carn de vedella o de porc
- 6 cullerades d'oli
- Una mica de farigola (seca)
- 150 ml de vi negre
- 600 g de crema
- 3 cullerades de mostassa granulada
8 racions
Elaboració
Calenta el forn a 200 graus, si és amb aire a 180 graus
Talla les escalunyes a daus.
Neteja els bolets, amb un pinzell o un drap humit i talla a daus.
Esbandeix la carn i asseca amb paper absorbent de cuina, talla a tires fines
Calenta l'oli en una paella i daura la carn vigorosament, per tandes a fi que no desprengui els seus sucs.
Posa la carn en una gran font de forn rodona i assaona amb sal i pebre.
Ofega les escalunyes i els bolets en el greix, de fregir la carn, assaona amb sal, pebre i la farigola.
Aboca el vi negre i deixar bullir una mica fins que redueixi.
Barreja la crema amb la mostassa, afegeix a la cassola i portar a ebullició.
Estén la salsa uniformement sobre la carn i després distribueix les patates ratllades (Rösti) pel damunt.
Enforna la cassola al forn durant uns 30 minuts.
Adorna la cassola de bolets amb cibulet tallat fi i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1333 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.