Carn mòlta a la Stroganoff
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mantega per fregir
- 500 g de carn picada de vedella
- 1 culleradeta de sal,
- Una mica de pebre
- 2 cebes
- 1 pebrot groc o vermell
- 200 g de xampinyons
- 1 cullerada de pimentó dolç
- 1 dl i ½ de vi negre
- 2 dl de brou de carn
- 4 cogombres
- 200 g de crema (nata líquida)
- Sal i pebre, el que es requereixi
4 racions
Elaboració
Escalfa la mantega clarificada en una paella.
Daura la carn picada per tandes, no tota d'una vegada, retira, reserva i assaona.
Talla la ceba i el pebrot en tires, els xampinyons a làmines i els cogombrets en bastons.
Ofega la ceba en la mateixa paella, afegeix el pebrot groc, segueix coent durant uns 3 minuts i assaona al gust.
Aboca el vi i el brou, i porta a ebullició, afegeix novament la carn, tapa i cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Afegeix els cogombrets, i a foc lent acaba de coure uns 5 minuts més.
Agrega la crema, bull uns instants i assaona si o requereix.
Serveix amb pasta, per exemple tallarines de la mida que vulguis.
Si t'agrada més picant, pots substituir el pimentó dolç per pimentó picant.
Etiquetes: Carn mòlta - Carn picada Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2686 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.