Salsa d’amanida a l'estil Francès
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 rovells d'ou
- 1,2 litres d'oli de gira-sol
- 125 ml d'oli d'oliva
- 40 ml d'oli de noguera
- 150 g de maionesa
- 200 g de mostassa, lleu
- 20 g de sal
- 55 g de sucre
- 20 g de grans de pebre, blanc i negre, aixafats
- 4 cebes mitjanes
- 15 g d'alls
- 125 ml de vinagre balsàmic
- 125 ml de vinagre de vi negre
- 1,4 litres de brou de pollastre, fet a casa
- 1 manat d'estragó
- 1 manat d'alfàbrega
- 1 manat d'api de muntanya
1 racions
Elaboració
Col·loca els rovells d'ou, la maionesa, la mostassa, el sucre, la sal i els grans de pebre picats en un bol alt per batre.
Afegeix els olis i segueix batent, dilueix amb els vinagres, i agrega el brou de pollastre al final.
Pica les herbes, la ceba i l'all, i afegeix al batut anterior.
Reserva la salsa a la nevera durant dos o tres dies perquè es mesclin totes les aromes
Passa per un sedàs, assaona i aboca en ampolles i reserva a la nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2935 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.