Cebes tendres gratinades
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 a 4 manats de cebes tendres
- Aigua salada
Cobertura:
- 200 grams de crema fresca
- 75 g de pernil serra, tallat en llesques de 2 a 3 mm de gruix i tallades a tires fines
- Pebre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
Cuina les cebes en aigua bullent amb sal durant 3-4 minuts, escorre, refreda en aigua ben freda i talla per la meitat longitudinalment, segons la mida.
Col·loca en la font per al forn ben greixada.
Bat la crema fresca fins que quedi suau, abocar aquest adob sobre la ceba i distribueix el pernil per sobre i assaona al gust.
Per gratinar, col·loca a la part superior del forn preescalfat a 220 graus durant 15 a 20 minuts.
Si t’agrada, pots escampar formatge ratllat per sobre, abans de gratinar
Pots canvià la meitat de les cebes per altres verdures de temporada, cuites al dente.
Aquest plat el pots acompanyar amb arròs, patates, pasta, peix o carn.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2067 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.