Espaguetis amb cols de Brussel·les, salami i ou

Ingredients

  • 200 grams de cols de Brussel·les
  • 200 grams de salami en un tros
  • 400 grams d’espaguetis
  • Sal
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 litre d'aigua
  • 3 cullerades de vinagre de sidra
  • 4 ous

4 racions

Elaboració

Prepara les cols de Brussel·les, elimina, amb cura, les fulles exteriors
Talla en quartes parts.
Talla el salami en cubs d’1 cm.
Fregeix en una paella antiadherent sense greix uns 10 minuts. Escorre sobre una tovallola de paper de cuina.
Cuina els espaguetis en aigua amb sal fins que estiguin al dente, els últims 3 minuts afegeix els quarts de cols de Brussel·les.
Escorre tot i posa de nou a la paella, afegeix la mantega i barreja bé.
Mantén calent la barreja d’espaguetis.
Escalfa l'aigua i el vinagre fins al punt d'ebullició.
Trenca un ou a cada tassa i amb cura, fes lliscar cada ou en l'aigua amb vinagre, amb l'ajuda d'una cullera envolta el rovell de l’ou amb la clara, cuina cada ou escalfat durant uns 3 minuts.
Serveix la barreja d’espaguetis amb les cols de Brussel·les en plats. Treu amb una cullera perforada els ous escalfats i posa sobre els espaguetis.
Escampa el salami pel damunt i serveis de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: