Bolets a la crema agra

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de bolets barrejats
  • 1 ceba
  • 3 cullerades de mantega
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • Sal i pebre
  • 1 tassa de crema agra
  • 1 dl de Vi blanc sec
  • Julivert picat

4 racions

Elaboració

Neteja els xampinyons i talla a trossos.
Pica la ceba finament a daus.
Fon la mantega en una paella grossa i sofregeix la ceba fins que rossegi.
Agrega els xampinyons i cuina uns 5 minuts, remenant de tant en tant.
Escampa el pa ratllat pers sobre i barreja bé.
Salpebre els bolets i desglaça amb el vi blanc, deixa que bulli i redueixi una mica.
Treu la paella del foc i afegeix la crema agra.
Assaona un altre cop si és necessari, escampa el julivert pel damunt i serveix de seguida acompanyats de un arròs


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: