Pizza de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grams de pernil cuit
  • 1 kg de patates
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 100 grams de formatge Parmesà ratllat
  • 5 cl d'oli d'oliva verge extra
  • 70 grams de pa ratllat
  • 2 ous
  • 5 rovells d'ou
  • 8 cl de llet sencera
  • Sal i pebre
  • Nou moscada

6 racions

Elaboració

Bull les patates en aigua freda amb sal.
Un cop cuites, escorre i pela.
Encara mentre estan tèbies les peles.
Immediatament, fes un puré.
Al puré resultant, afegeix el pernil, el julivert, el formatge parmesà, els ous i la llet, condimenta amb un pessic de sal, un pessic de pebre i nou moscada ratllada al moment.
Greixa un motlle per enfornar amb costats alts (de 30 cm de diàmetre) i escampa-hi pa ratllat.
Posa la massa de les patates al motlle i reparteix uniformement amb una espàtula.
Escampa pel damunt la resta de pa ratllat i col·loca en el forn preescalfat a 200 ° C.
Retira la "pizza" del forn, quan en la superfície sa fet una escorça daurada i que estigui ben gratinada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: