Canelons d'espàrrecs (2)
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 font per al forn
- Mantega per la font
Canelons:
- 500 grams d'espàrrecs verds, pelats i tallats per la meitat al llarg
- 400 grams de pastanagues pelades i tallades per la meitat al llarg
- 8 plaques de lasanya.
Beixamel:
- 30 g de mantega
- 2 cullerades de farina
- 4 dl d'aigua i llet (la meitat de la llet, la meitat d'aigua)
- 1 culleradeta de brou en pasta o 1 dau de brou
- Pebre
- 25 grams de formatge Gruyère ratllat.
4 racions
Elaboració
Canelons:
Cuina al vapor, per separat, els espàrrecs i les pastanagues en una cistella.
Reparteix els espàrrecs sobre 4 plaques de lasanya i sobre les restants, les pastanagues, enrotlla cada placa i col·loca cada caneló en el motlle untat amb mantega.
Salsa beixamel:
Fon la mantega. Afegeix la farina, cuina a foc lent, remenant constantment amb un batedor, durant uns 4 minuts, aboca la barreja de llet i aigua i remenant constantment, porta a ebullició, cuina a foc lent durant uns 5 a 10 minuts.
Reparteix la beixamel per sobre dels canelons i pel damunt de la salsa escampa el formatge ratllat.
Preescalfa el forn a 200 graus i cuina en el mixt del forn durant uns 20 a 25 minuts o fins que estiguin daurats per sobre.
Pots preparar els canelons amb 1 dia d'antelació, i coberts amb paper transparent de cuina, reserva a la nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1473 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.