Canelons d'espàrrecs (2)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 font per al forn
  • Mantega per la font

Canelons:

  • 500 grams d'espàrrecs verds, pelats i tallats per la meitat al llarg
  • 400 grams de pastanagues pelades i tallades per la meitat al llarg
  • 8 plaques de lasanya.

Beixamel:

  • 30 g de mantega
  • 2 cullerades de farina
  • 4 dl d'aigua i llet (la meitat de la llet, la meitat d'aigua)
  • 1 culleradeta de brou en pasta o 1 dau de brou
  • Pebre
  • 25 grams de formatge Gruyère ratllat.

4 racions

Elaboració

Canelons:

Cuina al vapor, per separat, els espàrrecs i les pastanagues en una cistella.
Reparteix els espàrrecs sobre 4 plaques de lasanya i sobre les restants, les pastanagues, enrotlla cada placa i col·loca cada caneló en el motlle untat amb mantega.

Salsa beixamel:

Fon la mantega. Afegeix la farina, cuina a foc lent, remenant constantment amb un batedor, durant uns 4 minuts, aboca la barreja de llet i aigua i remenant constantment, porta a ebullició, cuina a foc lent durant uns 5 a 10 minuts.
Reparteix la beixamel per sobre dels canelons i pel damunt de la salsa escampa el formatge ratllat.
Preescalfa el forn a 200 graus i cuina en el mixt del forn durant uns 20 a 25 minuts o fins que estiguin daurats per sobre.
Pots preparar els canelons amb 1 dia d'antelació, i coberts amb paper transparent de cuina, reserva a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1473 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: