Boles índies amb Raïta a la menta
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llesca de pa torrat
- 200 grams de tofu picat
- 2 cullerades de pa ratllat
- 1 ou
- 2 cullerades de chutney de mango
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 mica de garam masala
- Una mica de sal i pebre, segons sigui necessari
- Una mica de farina blanca per formar les boles
- 2 cullerades d'oli de cacauet
- 180 g de iogurt natural
- 1 cullerada de fulles de menta, finament picades
- 1 mango, pelat i tallat en trossos prims
4 racions
Elaboració
Posa les torrades en remull, amb aigua, escorre bé i desfés a trossets, afegeix el tofu, l'ou, el pa ratllat i el Chutney de mango, assaona amb sal i pebre, el suc de llimona i el garam masala.
Barreja bé, amb les mans en farinades, forma boles de la mateixa mida, d'uns 3,5 cm.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent quan estarà calenta, fregeix les boles a foc mitjà durant uns 8 min.
Barreja el iogurt amb la menta picada.
Enganxa, amb un escuradents, un tros de mango a cada bola encara calenta i serveix amb la salsa de iogurt.
Notes
Raïta és una salsa típica de la cuina índia.
La salsa té el iogurt com a base i se sol usar com a salsa per mullar altres aliments.
El iogurt d'aquesta salsa s'amaneix amb coriandre, comí, fulles de menta, pebre de caiena o altres herbes i espècies. Els vegetals com ara el cogombre i les cebes es barregen en la salsa.
Un ingredient clau en l'elaboració de la raïta és la mostassa en pols.
L'efecte que fa el raïta sobre el paladar és refrescant.
És d'ús comú en diferents plats de la cuina Índia.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1085 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.