Com fer pa d'all

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 bagueta
  • Mantega un 50 grams
  • Un o dos dents d’all
  • 1 ramet de julivert
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

Primer, tallem llesques del pa sense arribar a separar-les del tot, enfonsant el ganivet només fins a la meitat de la barra de pa. Posem a preescalfar el forn a 160 º.
A part, deixem que la mantega perdi el fred i la batem en un bol juntament amb l'all picat, el julivert picat, i una mica de pebre i sal.
A continuació, untem les llesques de pa pels dos costats, sense arribar a separar-les. Després emboliquem el pa amb paper de plata i ho posem al forn 6 a 7 minuts. Passat aquest temps, retirem el paper de plata i ho posem al forn 4 minuts més, perquè quedi ben cruixent.
Deixem refredar el pa d'all una mica abans de servir-lo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3784 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: