Gaspatxo de pinya

Ingredients

  • ½ pebrot groc, en cubs
  • ¼ pebrot verd, en cubs
  • ½ cogombre pelat, tallat a la meitat, sense llavors, i tallat en cubs
  • ¼ d'un gra dall picat
  • ½ pinya, pelada, talla a la meitat, elimina el tronxo (¾ en trossos, i la resta en cubs petits)
  • 50 grams de pa blanc sense crosta, i a trossos
  • ¼ dl de vinagre de vi blanc
  • ½ dl d'oli d'oliva
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • Xips de verdures i patata

2 racions

Elaboració

Tritura els pebrots i tots els ingredients, inclòs fins i tot l'oli d'oliva, fins a obtenir un puré ben fi, assaona, passa a través d'un tamís i reserva a la nevera fins al moment de servir.
Serveix en plats fondos, adorna amb cubs de pinya i a part els xips de verdures i patatas.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3816 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Quina gran idea per l'estiu.

Molt bona recepta Joan!
Fernanda Bausili diu:
Llástima que no pugui menjar pebrots perqué no em senten bé, doncs és una recepta molt refrescant per a aquest estiu
Joan Corminas diu:
Amiga Fernanda:
Perquè no et vagin bé els pebrots, no has de quedar-te, sense provar el Gaspatxo de pinya.
Prova de substituir el pebrot, amb tomàquet que no sigui molt madur, sense pell ni llavors.
Jo no ho he provat, però és una idea perquè puguis degustar-lo.
Rep una forta abraçada, dan Joan.c
Fernanda Bausili diu:
Amic Joan: grácies pel consell, ja que de vegades va bé fer el comentari, ja que et donen solucions.Ho vaig provar amb tomáquet i está molt bo, fresquet
Moltes gracies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: