Gaspatxo de pinya
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ½ pebrot groc, en cubs
- ¼ pebrot verd, en cubs
- ½ cogombre pelat, tallat a la meitat, sense llavors, i tallat en cubs
- ¼ d'un gra dall picat
- ½ pinya, pelada, talla a la meitat, elimina el tronxo (¾ en trossos, i la resta en cubs petits)
- 50 grams de pa blanc sense crosta, i a trossos
- ¼ dl de vinagre de vi blanc
- ½ dl d'oli d'oliva
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- Xips de verdures i patata
2 racions
Elaboració
Tritura els pebrots i tots els ingredients, inclòs fins i tot l'oli d'oliva, fins a obtenir un puré ben fi, assaona, passa a través d'un tamís i reserva a la nevera fins al moment de servir.
Serveix en plats fondos, adorna amb cubs de pinya i a part els xips de verdures i patatas.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3816 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.