Amanida d'ous

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 ous
  • 1 tassa de formatge crema
  • 2 grans d'all
  • ½ culleradeta de cúrcuma
  • 1 mica de pebre
  • ½ tassa de crema
  • 1 mica de sal
  • ½ manat de cibulet
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 1 ceba, petita.

Per al farcit:

  • ¼ de manat, de cibulet

4 racions

Elaboració

Col·loca els ous en una olla i cobreix amb aigua calenta fins que estiguin coberts.
Porta l'aigua a ebullició i cuina 10 minuts.
Mentrestant, talla la ceba i l'all en cubs petits.
Talla el cibulet petit.
Un cop bullits els ous, refreda i després els peles.
Posa en un bol, els ous a quarts, la crema de formatge, la crema de llet, la ceba, l'all i la mostassa i tritura gruixut, amb un mesclador.
Assaona amb la cúrcuma, la sal i el pebre i afegeix el cibulet.
Barreja tot bé.
En servir, empolvora amb cibulet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: