Amanida d'ous
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- 1 tassa de formatge crema
- 2 grans d'all
- ½ culleradeta de cúrcuma
- 1 mica de pebre
- ½ tassa de crema
- 1 mica de sal
- ½ manat de cibulet
- 1 culleradeta de mostassa
- 1 ceba, petita.
Per al farcit:
- ¼ de manat, de cibulet
4 racions
Elaboració
Col·loca els ous en una olla i cobreix amb aigua calenta fins que estiguin coberts.
Porta l'aigua a ebullició i cuina 10 minuts.
Mentrestant, talla la ceba i l'all en cubs petits.
Talla el cibulet petit.
Un cop bullits els ous, refreda i després els peles.
Posa en un bol, els ous a quarts, la crema de formatge, la crema de llet, la ceba, l'all i la mostassa i tritura gruixut, amb un mesclador.
Assaona amb la cúrcuma, la sal i el pebre i afegeix el cibulet.
Barreja tot bé.
En servir, empolvora amb cibulet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3679 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.