Púding nadalenc de pomes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Púding
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pomes
- 6 melindros
- 2 ous
- 500 ml de llet
- 20 grams de mantega
- 4 cullerades de sucre
- caramel líquid
6 racions
Elaboració
Renta les pomes, pela, talla a daus i ofega en un pot amb la mantega i una cullerada de sucre.
Bat els ous amb el sucre restant.
Incorpora la llet la poma i els melindros trossejats.
Remou amb unes varetes manuals.
Unta un motlle de púding amb caramel líquid.
Aboca la massa i cou al bany maria al forn a 180 graus durant uns 40 minuts. Punxa amb un escuradents per veure si el púding està en el seu punt.
Deixa refredar i talla en porcions individuals, pots decorar amb unes fulles de menta i un raig de caramel.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.