Pits de pollastre amb cobertura de bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 300 grams de fongs de cultiu (o bolets)
  • 30 grams de mantega
  • 1 grapat de julivert
  • 1 gra d'all
  • Una mica de farina
  • Vi blanc sec
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Per a la cobertura:

  • 4 tomàquets madurs però encara una mica durs
  • 1 grapat de julivert
  • 1 gra d'all
  • Algunes cullerades de pa ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre.

4 racions

Elaboració

Aplana lleugerament, amb un mall per carn, els pits de pollastre.
Enfarina per ambdós costats i fregeix amb la meitat de la mantega i unes cullerades d'oli, fins que prenguin un bonic color daurat.
Assaona amb sal i pebre i agrega la meitat d'un got de vi blanc. Deixar que s'evapori gairebé completament el vi, a continuació, posa la tapa i cuina fins que els pits estiguin cuits.
Mentrestant, neteja amb un pinzell els bolets (si utilitzes només ceps, neteja amb un drap humit), talla l'extrem de la tija i talla a rodanxes.
Posa al foc una paella amb la mantega restant unes cullerades d'oli junt amb el gra d'all picat.
Quan l'all és de color, retira i aboca els bolets a la paella, assaona amb sal i pebre i cuina tapat a foc suau.
Uns minuts abans de treure els fongs del foc, escampa-hi el julivert picat.
Col·loca els pits de pollastre en una font de servir i cobreix completament amb rodanxes de fongs. Col·loca al voltant dels pits de pollastre, els tomàquets cuinats, de la manera seguen.
Talla els tomàquets en meitats, treu les llavors, i l'aigua que desprenguin, escampa-hi pa ratllat, barrejat amb el julivert picat juntament amb l'all, ruixa amb abundant oli, sal i pebre i cou al forn a 170 graus, en una safata ben greixada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: