Pits de pollastre amb cobertura de bolets
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre
- 300 grams de fongs de cultiu (o bolets)
- 30 grams de mantega
- 1 grapat de julivert
- 1 gra d'all
- Una mica de farina
- Vi blanc sec
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Per a la cobertura:
- 4 tomàquets madurs però encara una mica durs
- 1 grapat de julivert
- 1 gra d'all
- Algunes cullerades de pa ratllat
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre.
4 racions
Elaboració
Aplana lleugerament, amb un mall per carn, els pits de pollastre.
Enfarina per ambdós costats i fregeix amb la meitat de la mantega i unes cullerades d'oli, fins que prenguin un bonic color daurat.
Assaona amb sal i pebre i agrega la meitat d'un got de vi blanc. Deixar que s'evapori gairebé completament el vi, a continuació, posa la tapa i cuina fins que els pits estiguin cuits.
Mentrestant, neteja amb un pinzell els bolets (si utilitzes només ceps, neteja amb un drap humit), talla l'extrem de la tija i talla a rodanxes.
Posa al foc una paella amb la mantega restant unes cullerades d'oli junt amb el gra d'all picat.
Quan l'all és de color, retira i aboca els bolets a la paella, assaona amb sal i pebre i cuina tapat a foc suau.
Uns minuts abans de treure els fongs del foc, escampa-hi el julivert picat.
Col·loca els pits de pollastre en una font de servir i cobreix completament amb rodanxes de fongs. Col·loca al voltant dels pits de pollastre, els tomàquets cuinats, de la manera seguen.
Talla els tomàquets en meitats, treu les llavors, i l'aigua que desprenguin, escampa-hi pa ratllat, barrejat amb el julivert picat juntament amb l'all, ruixa amb abundant oli, sal i pebre i cou al forn a 170 graus, en una safata ben greixada.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1271 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.