Canelons amb carxofes
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de carxofes
- 250 grams de pit de pollastre
- Un ou
- Parmesà ratllat
- All
- Julivert -
- Vi blanc sec -
- Mantega -
- Parmesà ratllat
- Oli extra verge d'oliva -
- Sal -
- Pebre -
Pasta:
- 300 grams de farina
- 3 ous -
- Oli extra verge d'oliva -
- Sal -
Beixamel:
- Llet 400 g
- 20 g de farina
- 20 g de mantega
- Sal
- Nou Moscada
4 racions
Elaboració
Pasta:
Pasta la farina amb els ous, una mica de sal i una culleradeta d'oli per obtindre una massa ferma i elàstica.
Deixa reposar durant 15 minuts tapada amb plàstic de cuina.
Estén sobre superfície de treball i talla en quadrats de 18 per 12 cm.
Beixamel:
Barreja la farina a la mantega escumant.
Després de 1 minut afegeix la llet freda i deixa bullir durant 10 minuts, tot remenant.
Assaona amb sal, pebre i nou moscada
Cuina, al vapor, el pit de pollastre, i després pica a trossos gruixuts.
Talla en meitats les carxofes i salteja amb el julivert, l’all, l’oli d'oliva, 1 dl de vi, sal i pebre.
Un cop cuites, reserva 4 meitats a un costat i pica les restants.
Posa a la trituradora el pit de pollastre, les carxofes picades, l’ou i una mica de sal i tritura fins a obtenir una massa no gaire fina.
Estén la barreja en els quadrats de pasta i embolica els canelons.
Col·loca el canelons en una safata pel forn, grassada amb mantega, agrega la salsa beixamel i les meitats de carxofes reservades, flocs de mantega i cou al forn a 200 graus, fins que estiguin daurats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1591 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.