Medallons de porc en salsa de múrgoles
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 grams de múrgoles seques
- 12 medallons de carn de porc (aproximadament 50 grams cada un)
- 12 trams de cansalada per fregi
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- Mantega per fregir
- 2 escalunyes
- ½ dl de vermut blanc sec (Noilly Prat, per exemple)
- 2 dl de brou de carn
- 2 dl de crema
- Sal i pebre, segons sigui necessari
- ½ manat de julivert, picat fi
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 60 graus.
Preescalfa els plats i la safata.
Remulla en aigua les múrgoles.
Embolica els medallons amb la cansalada, assaona al gust, i fregeix en porcions amb la mantega, 2 minuts i mig per cada costat.
Retira i mantén a la calor.
Amb paper absorbent de cuina, absorbeix el greix de la paella, eventualment agrega una mica de mantega.
Renta bé les múrgoles, escorre, i talla per la meitat.
Pica les escalunyes ben fines.
Salta les escalunyes i les múrgoles.
Aboca el vermut, i deixa reduir gairebé tot, agrega el brou i un decilitre de crema, cuina durant uns 10 minuts a foc lent i assaona al teu gust.
Munta lleugerament la resta de crema i agrega a la preparació anterior.
Serveix amb la carn, i distribueix pel damunt el julivert.
Aquest plat l'he servit acompanyat d'unes tallarines
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1584 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.