Medallons de porc en salsa de múrgoles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 20 grams de múrgoles seques
  • 12 medallons de carn de porc (aproximadament 50 grams cada un)
  • 12 trams de cansalada per fregi
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • Mantega per fregir
  • 2 escalunyes
  • ½ dl de vermut blanc sec (Noilly Prat, per exemple)
  • 2 dl de brou de carn
  • 2 dl de crema
  • Sal i pebre, segons sigui necessari
  • ½ manat de julivert, picat fi

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 60 graus.
Preescalfa els plats i la safata.
Remulla en aigua les múrgoles.
Embolica els medallons amb la cansalada, assaona al gust, i fregeix en porcions amb la mantega, 2 minuts i mig per cada costat.
Retira i mantén a la calor.
Amb paper absorbent de cuina, absorbeix el greix de la paella, eventualment agrega una mica de mantega.
Renta bé les múrgoles, escorre, i talla per la meitat.
Pica les escalunyes ben fines.
Salta les escalunyes i les múrgoles.
Aboca el vermut, i deixa reduir gairebé tot, agrega el brou i un decilitre de crema, cuina durant uns 10 minuts a foc lent i assaona al teu gust.
Munta lleugerament la resta de crema i agrega a la preparació anterior.
Serveix amb la carn, i distribueix pel damunt el julivert.
Aquest plat l'he servit acompanyat d'unes tallarines


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1584 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: