Torrades amb bolets
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una mica de mantega
- 150 grams de pernil a cuadrets
- 500 grams de xampinyons, tallats a llesques gruixudes, d'aproximadament 5 mm
- 1,5 cullerades de suc de llimona
- 2 dl de salsa de nata líquida per cuinar
- 1 dl de brou vegetal
- Una culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 8 llesques de pa d'anous
- ½ remet de julivert, picat.
4 racions
Elaboració
Salsa de bolets:
Escalfa la mantega en una paella.
Fregeix els cuadrets de pernil, fins que estiguin daurats, retira i reserva.
A la mateixa paella, fregeix els bolets, aboca el suc de llimona, la salsa de nata i el brou, porta a ebullició, abaixa el foc i cuina uns 10 minuts.
Cuina a foc lent fins que la salsa estigui espessa.
Afegeix els daus de pernil reservats, i assaona la salsa al teu gust.
Col·loca les llesques de pa en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Torra al mixt del forn preescalfat a 200 graus durant uns 6 minuts.
Posa les llesques de pa en un plat, escampa la salsa de xampinyons pel damunt i adorna amb julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2318 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.