Creps de llet de coco amb farcit de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per 8 Creps

Creps:

  • 2 ous,
  • 4 cullerades de farina d'arròs
  • 1 dl de llet de coco
  • ½ culleradeta de salsa de soja,
  • ½ culleradeta d'oli de sèsam.

Farcit:

  • 1 col xinesa, petita
  • 3 cebes tenres
  • 1 pastanaga tallada en tires fines,
  • 1 cullerada d'oli,
  • 1 culleradeta de gingebre picat,
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 2 cullerades de coriandre picat.

Elaboració

Creps:

Barreja be, tots els ingredients, fins a obtenir una masa ben fina
Escalfa, lleugerament una mica d’oli de gira-sol en una paella.
Reparteix la massa que cobreixi finament el fondo de la paella, fregeix aproximadament 1 minut, dona la volta i cuina per l’altra canto.
Repeteix, fen creps fin acaba la massa.

Farcit:

Talla a tires ben fines, la col xinesa, les cebes tendres, la pastanaga, el gingebre, i el coriandre, barreja tot be i agrega, l’oli de cacahuet i la salsa de soja, un cop ben barrejat divideix en 8 porcions.
Posa els creps sobre la superfície de treball, esten a cada un, el farciment en el terç inferior, gira els extrems i enrotlla el crep.
Coloca els creps entrrollats en una cistella de vapor o bambu i cuina al vapor durant aproximadament uns 5 minuts
Es serveix amb una salsa de curri tailandès o una vinagreta de salsa de soja, oli de sèsam i salsa de Xile dolça, un plat molt gustos, preparat molt ràpid.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1906 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: