Creps de llet de coco amb farcit de verdures
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Crep
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per 8 Creps
Creps:
- 2 ous,
- 4 cullerades de farina d'arròs
- 1 dl de llet de coco
- ½ culleradeta de salsa de soja,
- ½ culleradeta d'oli de sèsam.
Farcit:
- 1 col xinesa, petita
- 3 cebes tenres
- 1 pastanaga tallada en tires fines,
- 1 cullerada d'oli,
- 1 culleradeta de gingebre picat,
- 1 cullerada de salsa de soja
- 2 cullerades de coriandre picat.
Elaboració
Creps:
Barreja be, tots els ingredients, fins a obtenir una masa ben fina
Escalfa, lleugerament una mica d’oli de gira-sol en una paella.
Reparteix la massa que cobreixi finament el fondo de la paella, fregeix aproximadament 1 minut, dona la volta i cuina per l’altra canto.
Repeteix, fen creps fin acaba la massa.
Farcit:
Talla a tires ben fines, la col xinesa, les cebes tendres, la pastanaga, el gingebre, i el coriandre, barreja tot be i agrega, l’oli de cacahuet i la salsa de soja, un cop ben barrejat divideix en 8 porcions.
Posa els creps sobre la superfície de treball, esten a cada un, el farciment en el terç inferior, gira els extrems i enrotlla el crep.
Coloca els creps entrrollats en una cistella de vapor o bambu i cuina al vapor durant aproximadament uns 5 minuts
Es serveix amb una salsa de curri tailandès o una vinagreta de salsa de soja, oli de sèsam i salsa de Xile dolça, un plat molt gustos, preparat molt ràpid.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1906 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.