Carn picada amb Hörnli i puré de poma
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de carn picada de boví,
- 1 ceba,
- 30 grams de mantega,
- 2 culleradetes de pasta de tomàquet,
- 1 dl de brou,
- 1 fulla de llorer
- Sal, pebre del molí,
- 300 grams Hörnli,
- 100 grams de formatge ratllat (per exemple, Gruyère)
Per el puré de poma:
- 2-3 pomes (per exemple, Boskop),
- 1-2 cullerades de sucre,
- 1 pal de canyella
Elaboració
Per el puré de poma:
Pela les pomes, talla a quarts, retira el nucli i talla la polpa a trossos grans.
Posa en una cassola. Afegeix el sucre, la canyella i 1 dl d'aigua. Porta a ebullició i deixa coure a foc lent durant uns 10 a 15 minuts.
Pela la ceba i talla-la fina, escalfa la mantega a la paella i enrosseix la ceba després agrega la carn picada i sofregeix tot remenant. Afegeix el puré de tomàquet i fregeix durant un moment. Agrega el brou i el llorer. Cuina a foc lent durant 10 minuts. Condimenta amb sal i una mica de pebre.
Mentrestant, prepara la pasta segons les instruccions del paquet. Serveix amb la carn picada, escampa el formatge pel damunt i acompanya amb el puré de poma.
Roseu la carn picada correctament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1660 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.