Carn picada amb Hörnli i puré de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grams de carn picada de boví,
  • 1 ceba,
  • 30 grams de mantega,
  • 2 culleradetes de pasta de tomàquet,
  • 1 dl de brou,
  • 1 fulla de llorer
  • Sal, pebre del molí,
  • 300 grams Hörnli,
  • 100 grams de formatge ratllat (per exemple, Gruyère)

Per el puré de poma:

  • 2-3 pomes (per exemple, Boskop),
  • 1-2 cullerades de sucre,
  • 1 pal de canyella

Elaboració

Per el puré de poma:

Pela les pomes, talla a quarts, retira el nucli i talla la polpa a trossos grans.
Posa en una cassola. Afegeix el sucre, la canyella i 1 dl d'aigua. Porta a ebullició i deixa coure a foc lent durant uns 10 a 15 minuts.
Pela la ceba i talla-la fina, escalfa la mantega a la paella i enrosseix la ceba després agrega la carn picada i sofregeix tot remenant. Afegeix el puré de tomàquet i fregeix durant un moment. Agrega el brou i el llorer. Cuina a foc lent durant 10 minuts. Condimenta amb sal i una mica de pebre.
Mentrestant, prepara la pasta segons les instruccions del paquet. Serveix amb la carn picada, escampa el formatge pel damunt i acompanya amb el puré de poma.
Roseu la carn picada correctament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: