Rotllo de carn picada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

La carn:

  • 500 grams de tres carns diferents, picades
  • 200 grams de llonganissa crua
  • 100 grams de flocs de civada
  • 1 dl de llet
  • 1 ceba tallada finament
  • 2 remets de julivert picat finament
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de sal i pebre recent molt.
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1 cullerada de Mostassa forta
  • 1 culleradeta de pebre vermell, dolç
  • 1 cullerada de fulles de farigola fresca
  • 1 xarxa de porc per embolicar el rotlle de carn

Salsa:

  • 2 escalunyes, picades finament
  • ½ dl de xerès
  • 1,8 dl de nata per cuinar
  • Sal, i pebre negre.

4 racions

Elaboració

La carn:

Preescalfa el forn a 200 graus.
Barreja els flocs de civada amb la llet i deixa'ls inflar durant 5 minuts.
Barreja tots els ingredients, menys la xarxa de porc, amb els flocs de civada fins a obtenir una massa uniforme, dóna forma d'un pa allargat i embolica'l amb la xarxa de porc. Col·loca el rotllo de carn per rostir-lo en una safata folrada amb paper de forn i cou al mig del forn durant uns 45 minuts.

Per a la salsa:

Salta les escalunyes amb la mantega fins que estiguin translúcides.
Desglaça amb el xerès, agrega la nata per cuinar, deixa coure uns instants i prova l'assaonament, i corretges si és necessari.
Per servir, trosseja el rotllo de la carn en trossos gruixuts i serveix amb salsa.
Pots combinar el plat amb patates i verdures al vapor, per exemple, pastanagues, coliflor, romanesco, bròquil, etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2087 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: