Rotllo de carn picada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
La carn:
- 500 grams de tres carns diferents, picades
- 200 grams de llonganissa crua
- 100 grams de flocs de civada
- 1 dl de llet
- 1 ceba tallada finament
- 2 remets de julivert picat finament
- 1 ou
- 1 culleradeta de sal i pebre recent molt.
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 cullerada de Mostassa forta
- 1 culleradeta de pebre vermell, dolç
- 1 cullerada de fulles de farigola fresca
- 1 xarxa de porc per embolicar el rotlle de carn
Salsa:
- 2 escalunyes, picades finament
- ½ dl de xerès
- 1,8 dl de nata per cuinar
- Sal, i pebre negre.
4 racions
Elaboració
La carn:
Preescalfa el forn a 200 graus.
Barreja els flocs de civada amb la llet i deixa'ls inflar durant 5 minuts.
Barreja tots els ingredients, menys la xarxa de porc, amb els flocs de civada fins a obtenir una massa uniforme, dóna forma d'un pa allargat i embolica'l amb la xarxa de porc. Col·loca el rotllo de carn per rostir-lo en una safata folrada amb paper de forn i cou al mig del forn durant uns 45 minuts.
Per a la salsa:
Salta les escalunyes amb la mantega fins que estiguin translúcides.
Desglaça amb el xerès, agrega la nata per cuinar, deixa coure uns instants i prova l'assaonament, i corretges si és necessari.
Per servir, trosseja el rotllo de la carn en trossos gruixuts i serveix amb salsa.
Pots combinar el plat amb patates i verdures al vapor, per exemple, pastanagues, coliflor, romanesco, bròquil, etc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2087 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.