Plomes amb cloïsses
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de cloïsses
- Sal
- ½ remet de julivert de fulla plana
- 1 xili picant
- 3 cebes de primavera
- 2 dents d'all
- 500 grams de plomes
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de farina
- 2 pessics de fils de safrà
- 1,5 dl de brou de peix
- Pebre molt
4 racions
Elaboració
Posa les cloïsses en aigua salada per diverses hores.
Escorre en un tamís, neteja i esbandeix bé.
Tira les closques danyades o obertes.
Pica el julivert.
Talla el xili en meitats, elimina les llavors i talla a tires.
Talla les cebes tendres i els alls en rodanxes fines.
Cuina les plomes en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, escorre i reserva.
Mentrestant, fregeix l'all i el xili en l'oli durant uns 2 minuts.
Espolsa amb la farina.
Afegeix les cloïsses, les cebes i el safrà i barreja bé.
Afegeix el brou i cuina a foc lent durant uns 5 minuts o fins que les cloïsses s'obrin.
Tira les cloïsses que no s'han obert.
Afegeix les plomes reservades i el julivert i barreja bé.
Condimenta amb pebre i sal, al gust.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1015 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.