Sopa de porro amb carn picada
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de carn picada (mixta)
- 2 porros (uns 600 grams)
- 150 grams de crema fresca
- 200 grams de formatge crema (crema doble)
- 200 grams de formatge per fondre
- Caldo 1,5 l de brou instantani
- Una mica de sal
- Un mica de pebre
- Una mica de pebre vermell
- 1 ceba
- 1 cullerada d'oli
4 racions
Elaboració
Renta el porro, neteja i talla en anells prims.
Pela la ceba i talla a daus petits.
Posa l'oli en una cassola gran, i enrosseix la seva
Afegeix la carn picada i salta fins que quedi solta.
Afegeix el porro, salta el conjunt i assaona, amb sal, pebre i el pebre vermell.
Aboca el brou i porta a ebullició.
Agrega la crema fresca, el formatge fresc el formatge per fondre i remena bé
Cuina la sopa a foc lent durant uns 5 a 10 minuts.
Bes amb compte, la sopa, no ha de coure, a foc molt fort, sempre a foc molt suau, en cas contrari pot arribar a formar flocs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.