Tallarines amples amb espàrrecs frescos
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de tallarines amples
- 1 cullerada de julivert fresc
- 500 grams d'espàrrecs verds
- 1 mica de sal marina
- 1 mica d'oli d'oliva
- Pebre del molí
- 1 ceba
3 racions
Elaboració
Escalfa aigua en una cassola alta, afegeix una mica de sal i una mica d'oli d'oliva i porta al bull.
Una vegada que l'aigua bull, agrega les tallarines i cuina al voltant de 8 a 10 minuts, o fins que estiguin al dente.
Un cop cuites, col·loca-les en un tamís i ruixa amb aigua freda.
Pela els espàrrecs i talla en trossos de mida duna mossegada.
Posa oli d'oliva en una paella quan estigui a punt, afegeix els esparracs i salteja fins que estiguin al dente.
Pela la ceba i pica ben fina
Renta el julivert i talla en trossos petits.
Agrega la ceba i el julivert a la paella dels espàrrecs.
Afegeix una mica d'aigua i cuina les verdures durant uns 10 minuts, després assaona al gust amb sal i pebre.
A continuació, col·loca els macarrons a la paella i salta breument, tot remenant de tant en tant.
Serveix immediatament, la pasta en plats escalfats,
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.