Tallarines amb rovellons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- mica de sal marina
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de julivert, fresc
- 1 mica de pebre
- 15 cl de crema
- 12 rovellons, frescos
- 500 grams de tallarines
- 1 cullerada de farigola, seca
- 10 cl de vi blanc
- 1 ceba.
4 racions
Elaboració
Cuina les tallarines en aigua salada fins que estiguin al dente. Comença a fer la salsa durant el temps de cocció.
Primer, pela la ceba i pica finament.
Prepara els bolets, talla a meitats i després a rodanxes.
Escalfa l'oli d'oliva en una cassola i sofregeix la ceba.
Passats 1 a 2 minuts, incorpora els bolets i cuina una mica.
Assaona amb la farigola, el julivert, el pebre i la sal marina.
Desglaça la cassola amb el vi blanc i redueix una mica el líquid.
Agrega la crema, degusta la salsa i condimenta si és necessari.
Reparteix la salsa pel damunt de les tallarines i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2262 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.