Tallarines amb rossinyols
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de tallarines
- 60 g de mantega
- 800 grams de rossinyols
- 200 grams de pèsols frescos o congelats
- 1 mica de comí
- 15 grams de farina
- 1 cullerada d'oli
- 1 remet de julivert picat ben fi
- 1 mica de pebre
- 1 culleradeta de sal
- 5 escalunyes
- 180 grams de crema batuda
4 racions
Elaboració
Neteja els bolets amb un ganivet, rebutja les tiges, i talla en meitats o quarts.
Fregeix les escalunyes tallades ben fines, en la mantega
Agrega els rossinyols i salteja durant uns 3 minuts.
Afegeix la meitat de la crema batuda, tapa i cuina a foc lent durant 5 minuts.
Espolsa la resta de crema batuda amb la farina i espècies.
Barreja al cuinat de bolets, i porta breument a ebullició.
Afegeix els pèsols, prèviament cuinats i el julivert, cobreix i deixa reposar
Cuina les tallarines en molta aigua salada, fins que estiguin al dente, retira i escorre bé.
Distribueix la pasta en plats i agrega la salsa per sobre.
Serveix de seguida abans que es refredi
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2359 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.