Guisat de mongetes a l'estil suís
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 mica de sajolida
- 150 ml de brou vegetal
- 1 ceba petita
- 1 polsim de nou moscada ratllada
- 1 mica d'oli d'oliva
- 200 ml de crema
- 500 g de mongetes vermelles, cuites de la llauna
- 1 polsim de sal i pebre
- 450 grams de costella de porc
- 1 culleradeta de mostassa
- 350 grams de mongetes blanques, cuites de la llauna.
4 racions
Elaboració
Talla la carn a tires i amaneix amb sal i pebre.
Pela la ceba i talla a daus fins.
En una paella, escalfa l'oli d'oliva, agrega la ceba i la carn i salta per tots els costats, fins que agafi color.
Afegeix les mongetes i salta breument.
A continuació, afegeix la sajolida.
Barreja la nata, el brou i la mostassa, mescla bé i afegeix al guisat de mongetes.
Assaona amb sal, pebre i nou moscada i cuina a foc lent uns 10 minuts, remenant de tant en tant. (Els últims 5 minuts sense tapa).
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1696 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.