Cassola de carn picada amb verdures, a l'estil de l'àvia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 700 grams de carn picada, barrejada
  • 1 ceba
  • ½ cullerada de brou instantani
  • 1 pastanaga
  • 400 grams de patates
  • 500 grams de pèsols, frescos o congelats
  • 1 llauna de pasta de tomàquet, 80 grams a prop.
  • 1 tassa de crema fresca, 200 grams a prop.
  • 1 tassa d'aigua
  • Oli per fregir
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla les cebes i fregeix bé en oli, junt amb la carn picada.
Mentre vas fregint, espolsa el brou en pols pel damunt.
Pela la pastanaga i les patates.
Talla les pastanagues i les patates a trossos.
Quan la carn picada estigui ben fregida agrega 1 tassa d'aigua
a la cassola.
A continuació, afegeix les pastanagues i les patates a la cassola.
Si veus que li falta líquid, en pots agregar una mica al teu gust.
Cou-ho tot a temperatura mitjana durant uns 25 minuts.
Quan les patates hagin assolit la consistència desitjada, agrega els pèsols congelats i cou a foc lent uns 7 a 10 minuts més.
Quan tot estigui ben cuit, afegeix a la cassola la pasta de tomàquet i la crema fresca, remena bé i condimenta amb sal i pebre.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: