Cassola de carn picada amb verdures, a l'estil de l'àvia
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 700 grams de carn picada, barrejada
- 1 ceba
- ½ cullerada de brou instantani
- 1 pastanaga
- 400 grams de patates
- 500 grams de pèsols, frescos o congelats
- 1 llauna de pasta de tomàquet, 80 grams a prop.
- 1 tassa de crema fresca, 200 grams a prop.
- 1 tassa d'aigua
- Oli per fregir
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla les cebes i fregeix bé en oli, junt amb la carn picada.
Mentre vas fregint, espolsa el brou en pols pel damunt.
Pela la pastanaga i les patates.
Talla les pastanagues i les patates a trossos.
Quan la carn picada estigui ben fregida agrega 1 tassa d'aigua
a la cassola.
A continuació, afegeix les pastanagues i les patates a la cassola.
Si veus que li falta líquid, en pots agregar una mica al teu gust.
Cou-ho tot a temperatura mitjana durant uns 25 minuts.
Quan les patates hagin assolit la consistència desitjada, agrega els pèsols congelats i cou a foc lent uns 7 a 10 minuts més.
Quan tot estigui ben cuit, afegeix a la cassola la pasta de tomàquet i la crema fresca, remena bé i condimenta amb sal i pebre.
Serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1965 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.