Nius d'espaguetis amb espinacs i ou al forn
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espaguetis
- 100 grams de cansalada curada, ben picada
- 1 ceba tallada a la meitat, a tires fines
- 1 dl crema de llet
- 1 ou batut
- 120 grams de formatge alpí, ratllat
- ½ culleradeta de xili en pols
- Sal
- 100 grams d'espinacs frescos o congelats
- 4 ous
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cuina els espaguetis en aigua salada bullent fins que estiguin al dente.
Fregeix lentament els cubs de cansalada en una paella.
Agrega la ceba, fregeix fins que comença a enrossir, i aparta la paella del foc.
Barreja la crema de llet i l'ou, aboca a la paella i remena bé.
Afegeix la pasta, el xili en pols i el formatge, barreja i condimenta al gust.
Utilitzant una forquilla i un colleró de sopa, enrotlla els espaguetis en 4 nius.
Col·loca els nius d'espaguetis a la safata de forn preparada.
Fes una obertura al mig dels nius mitjançant una paleta.
A cada obertura preparada posa un coixí d'espinacs
Trenca els ous un per un i llisca al damunt dels espinacs, condimenta al gust amb sal i pebre.
Cou al mig del forn preescalfat a 180 graus durant 15 a 20 minuts.
Serveix immediatament ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1767 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.