Fals llibret, amb carn picada
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 cullerades de pa ratllat
- 3 ous
- 6 cullerades de farina
- 400 grams de carn picada
- 4 rodanxes de formatge
- 1 culleradeta de marduix
- 1 got de llet (per remullar)
- 4 rodanxes de pernil cuit
- 2 panets del dia abans
- 1 ceba.
4 racions
Elaboració
Posa la llet en un bol, agrega els panets i deixa que s'estovin, escorre bé i reserva.
Trinxa ben fina la ceba.
Prem els panets i barreja bé amb la carn picada, la ceba, l'ou, la sal, el pebre, la ceba i el marduix, i forma i aplana 8 creps.
Cobreix 4 creps amb les rodanxes de pernil i les de formatge, i tapa amb la resta de creps.
Prem cap avall les vores.
Gira els llibrets, primer en farina, després en els ous batuts i finalment en el pa ratllat.
Fregeix a la paella amb oli i foc suau per les dues cares.
Retira i escorre sobre paper de cuina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1107 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.