Cassola d'arròs i bolets

Ingredients

  • 400 grams d'arròs
  • 300 grams de bolets al teu gust
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba tendre
  • 4 cullerades de crema
  • 2 boles de mozzarella

2 racions

Elaboració

Cuina l'arròs com sempre.
Neteja els bolets i talla a rodanxes fines.
Pela, la ceba tendra i talla en anelles fines.
Pela i tritura els alls.
Escalfa una mica d'oli en una paella i salta els bolets, els alls i les cebes tendres.
Agrega la crema i cuina suaument uns 3 minuts.
Talla la mozzarella a daus.
Afegeix l'arròs amb els bolets i condimenta amb sal i pebre.
Afegeix el formatge mozzarella, barreja bé el conjunt i deixa escalfar novament.
Serveix de seguida abans que es refredi la pasta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1989 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: