Calamarsons amb mongetes
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Tarragona
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de calamarsons
- 250 g de mongetes
- 1 dl d'oli d'oliva
- 1 raig de conyac
- Picada (all i julivert)
4 racions
Elaboració
Per fer els calamarsons amb mongetes, agafeu els calamarsons i netegeu-los, traieu la barqueta i renteu-los bé sota l’aixeta, ja que de vegades porten fang.
A part, poseu oli d’oliva en una cassola; quan l'oli estigui roent, tireu-hi els calamarsons i saltegeu-los.
Tot seguit, afegiu-hi una mica d'all i julivert i flamegeu-ho amb un bon raig de conyac.
Per últim, afegiu-hi les mongetes i deixeu-ho coure un minut tot junt.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2257 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.