Zürcher Geschnetzeltes – Carn a tires amb salsa
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa → Ciutat de Zürich
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 bistecs i un ronyo de vedella
- 500 grams de xampinyons
- 1 ceba grossa
- 2 decilitres de vi blanc
- 5 decilitres de crema de llet
- Oli suau per fregir
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Demaneu a la carnisseria que us tallin els bistecs molt prims. Talleu-los a tires ben fines. En una paella grossa enrossiu les tires de carn i el ronyo amb una mica d'oli. Quan hagi deixat anar tota l'aigua, retireu-la i reserveu-la. Afegiu un raig d'oli a la mateixa paella i sofregiu-hi la ceba tallada menuda. Mentrestant, netegeu els xampinyons i lamineu-los. Quan la ceba estigui rossa, afegiu a la paella els xampinyons. Quan estiguin gairebé cuits, salpebreu-los al vostre gust i afegiu a la paella el vi blanc, que ha de cobrir els xampinyons. Deixeu-lo reduir i, després, afegiu-hi la crema de llet. Remeneu-ho constantment per evitar que bulli i us esquitxi i, passats uns minuts, torneu a posar a la paella la carn que teniu reservada.
Remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat (no ha de coure mes) i ja ho podeu portar a taula, perquè s'ha de servir calent. Podeu acompanyar aquest plat amb una mica d'arròs blanc, o un rösti de patata.
1h
Notes
En el vostre proper viatge a Suïssa fer una parada a la ciutat de Zuric per delectar-vos amb aquesta especialitat de la meva Ciutat.
La Foto es servit amb Rösti de patata
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.