Salsitxes amb gambes
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Palafrugell
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 salsitxes
- 12 gambes
- 1/2 got de vi blanc
- 1/2 cabeça d'all
- Un bon manat de julivert
- Oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Es posa oli a una cassola de terra i hi sofregim les salsitxes.
Quan siguin ben fregides, hi posem les gambes i ens donem un parell de voltes sense deixar que coguin massa.
Afegim l'all picat li donem una volta i tot seguit afegim el vi blanc, la sal i el pebre.
Agafem la cassola per les dues nanses i l'anem movent, com si féssim un pil pil, fins que la salsa quedi reduïda i ben lligada.
Finalment i tirem el julivert picat.
Notes
Un plat senzill però exquisit del mestre en Pere Bahí del Restaurant La Xicra de Palafrugell. La seva simplicitat enforteix l'excels resultat final. No dubteu en fer aquest plat encara que tingueu un compromís, només calen unes bones salsitxes i unes bones gambes.
Etiquetes: Gambes Salsitxes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2015 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.