Carre de porc embolicat en col cabdell

Categoria:
Recepta per
Típica de: Argentina
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Recepta del restaurant Argentí "El Vell Magatzem de Buenos Aires" de Madrid.
  • 200 gr de fulles grans de cabdell blanc
  • 800 gr de carré de porc
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ramet de romaní
  • 1 gra d'all
  • Sal
  • 1 copa de vi blanc sec

4 racions

Elaboració

Rentar bé les fulles de col en aigua freda i submergir durant un parell de minuts, o fins que blanquegin, en aigua bullint.
Després refrescar en aigua freda.
Escórrer sobre un drap net i assecar delicadament per evitar que es trenquin.
Escalfar l'oli en una cassola juntament amb el romaní i l'all pelat sencer. Afegir el carré, també sencer i assaonar.
Daurar-lo a foc viu, girant-lo, fins que formi una petita crosta per tots els costats.
Incorporar el vi i deixar bullir un parell de minuts.
Retirar el carré de la cassola i embolicar-lo en les fulles de col de cabdell.
Eliminar el greix del fons de la cocció i colar.
Posar en una asadera el carré i banyar-lo amb el fons de la cocció, desgreixat.
Tapar amb un paper greixat i enfornar durant uns trenta minuts, a temperatura moderada, uns 175 graus.
Després retirar del forn, deixar reposar uns deu minuts, destapar i servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1084 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: