Carre de porc embolicat en col cabdell
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Argentina
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- Recepta del restaurant Argentí "El Vell Magatzem de Buenos Aires" de Madrid.
- 200 gr de fulles grans de cabdell blanc
- 800 gr de carré de porc
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ramet de romaní
- 1 gra d'all
- Sal
- 1 copa de vi blanc sec
4 racions
Elaboració
Rentar bé les fulles de col en aigua freda i submergir durant un parell de minuts, o fins que blanquegin, en aigua bullint.
Després refrescar en aigua freda.
Escórrer sobre un drap net i assecar delicadament per evitar que es trenquin.
Escalfar l'oli en una cassola juntament amb el romaní i l'all pelat sencer. Afegir el carré, també sencer i assaonar.
Daurar-lo a foc viu, girant-lo, fins que formi una petita crosta per tots els costats.
Incorporar el vi i deixar bullir un parell de minuts.
Retirar el carré de la cassola i embolicar-lo en les fulles de col de cabdell.
Eliminar el greix del fons de la cocció i colar.
Posar en una asadera el carré i banyar-lo amb el fons de la cocció, desgreixat.
Tapar amb un paper greixat i enfornar durant uns trenta minuts, a temperatura moderada, uns 175 graus.
Després retirar del forn, deixar reposar uns deu minuts, destapar i servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1084 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.