Tonyina rostida al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Cantabria
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 peça de llom de tonyina vermella, d'uns 800 grams.
  • 3 cullerades de salsa de soja.
  • 3 cullerades de suc de llimona.
  • 1 llimona verda o 1 llima.
  • 1 taronja.
  • 8 tomàquets cherry.
  • 1 ceba bella.
  • 1 culleradeta de fulles d'alfàbrega.
  • 8 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
  • Sal marina.

4 racions

Elaboració

Barregem la salsa de soja, el suc de de llimona, el suc de taronja i l'oli d'oliva. En aquesta barreja, posem a macerar la tonyina durant uns trenta minuts com a minim.
Escalfem el forn a 180 graus, i rostim la peça de la tonyina amb tot el contingut del seu marinat durant quinze minuts, donant-li la volta a la peça a la meitat del temps.
Desglaceu i reservem els sucs del rostit per ús posterior.
En una paella, elaborem un saltat amb la ceba tendra tallada en juliana, els tomàquets cherry i les fulles d'alfàbrega. El posem a punt de sal.
Tallem el llom de tonyina a rodanxes i l'acompanyem dels sucs del rostit i dels tomàquets còctel saltats amb l'alfàbrega.
En l'últim moment, podem empolvorar el preparat amb una mica de ratlladura de pell de llimona verda o de llima.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: